Na OP 18 v Mariboru znani finalistki in polfinalisti

Na OP v starostni kategoriji do 18 let, ki se odvija na igriščih TK Branik v Mariboru so pri fantih znani polfinalisti. Prvi polfinalist je nepostavljeni Blaž VIDOVIČ, ki je v četrtfinalu s 6-4 6-4 izločil 1. nosilca, domačina Gašperja BEZJAKA. V polfinalu se bo pomeril s 4. nosilcem Nikom CMAGERJEM. Ta je bil v četrtfinalu s 6-4 3-6 6-4 boljši od Roka KOMCA. V spodnejm delu žreba sta polfinalista 3. nosilec Miha PERUŠ, v četrtfinalu je bil s 6-2 6-4 boljši od Jovana ILIĆA in 2. nosilec Tom AŠIČ KOVAČ, ki je s 6-2 6-3 premagal Gašperja OBLAKA.

Pri dekletih se bosta za naslov borili 1. nosilka Alea BUBEK (N.Gorica), v polfinalu je z 2-6 6-2 6-1 premagala Tjašo KLEVIŠAR (Tr-Kr) in nepostavljena Marija VIČIČ (MaxLj), ki je s 6-3 6-3 izločila Zojo ŠTRUKELJ (ŠtkVe).