Tom Kočevar Dešman v glavni turnir Dohe, Dalila Jakupović obstala v kvalifikacijah Montereya, ta teden v igri tudi Kaja Juvan, Nina Potočnik in Nastja Kolar

Dalila JAKUPOVIĆ je izgubila finalno tekmo kvalifikacij na 250.000 $ dotiranem WTA turnirju v mehiškem Montereyu. Njena nasprotnica je bila 20-letna Argentinka Nadia PODOROSKA, 191. igralka lestvice WTA, ki je zmagala s 7-5 6-2.

Na Futuresu v Dohi se je Tom KOČEVAR DEŠMAN, prejšnji teden polfinalist turnirja v Manami, z dvema zmagama uvrstil v glavni turnir. V finalu kvalifikacij je s 6-3 6-3 premagal Slovaka Mareka SEMJANA, 1194. igralca lestvice ATP. V Dohi bo v glavnem turnirju nastopil tudi Nik RAZBORŠEK , ki se bo v prvem krogu pomeril z Omarjem ALAWADHIJEM iz ZAE.

Na ženskem ITF turnirju v Heraklionu (15.000 $) bo Nastja KOLAR v prvem krogu igrala z Romunko Luminito TUTUNARU.

Na enako vrednem turnirju v Tučepih na Hrvaškem bo v prvem krogu Nina POTOČNIK igrala z Grkinjo Despino PAPAMICHAIL.

Še drugi teden pa bo na ITF turnirju v Santa Margheriti (25.000 $) nastopila Kaja JUVAN. Tokrat se bo v prvenm krogu pomerils s hrvaško kvalifikantko, 26-letno Petro MARTIĆ, 659. igralko lestvice WTA.