Ta teden v igri spet Kavčič, Rola (live stream), Jakupovićeva in ostali

Blaž KAVČIČ nadaljuje z azijsko turnejo, ki ga je zanesla v Shenzhen, kjer bo nastopil na Challengerju z nagradnim skladom 75.000 $. Na turnirju je 6. nosilec, v prvem krogu pa bo njegov nasprotnik 21-letni Srb Laslo DJERE, 192. igralec lestvice ATP. Ta je sicer v slabi formi, saj je na zadnjih devetih turnirjih vknjižil vsega eno zmago, osemkrat pa se je poslovil v prvem krogu. Srečanje se bo začelo okrog 10. ure, lahko pa ga spremljate v live streamu .

Blaž ROLA bo zaigral na Challengerju v Drummondvillu v ZDA (75.000$). Njegov nasprotnik v prvem krogu bo 29-letni Belgijec Maxime AUTHOM, 285. igralec lestvice ATP. Ta je leto 2016 zaključil z zmagami na treh turnirjih serije Futures, letošnje leto pa je začel s tremi porazi v uvodnih nastopih, dvema na turnirjih serije ATP Challenger in enim na turnirju serije Futures. Tudi njegovo srečanje, ki se bo začelo ob 15. uri lahko spremljate v živo.

Na ženskem ITF turnirju v Shenzhenu (60.000 $) bo nastopila Dalila JAKUPOVIĆ. V prvem krogu bo igrala z 18-letno Madžarko Dalmo GALFI, 158. igralko lestvice WTA.

Tomislav TERNAR bo nastopil v glavnem turnirju na Velem Lošinju, kjer se je vanj uvrstil skozi kvalifikacije (15.000 $), Eva ZAGORAC je v Heraklionu na ženskem ITF turnirju (15.000 $), kjer za uvrstitev v glavni turnir potrebuje še eno zmago v kvalifikacijah, Nina POTOČNIK bo nove točke lovila v Hammametu (15.000 $), Saša KLANEČEK pa po uspešno opravljenih kvalifikacijah na ITF turnirju v Antalyi (15.000 $).