Slovenski igralci med posamezniki neuspešni na turnirjih Tennis Europe, Lun Obrul polfinalist med dvojicami

Na turnirju Tennis Europe do 14 let v Bratislavi, turnir je 2. ranga, sta med posamezniki nastopila Lun OBRUL in Gal EMERŠIČ POTOČNIK, a sta bila oba neuspešna. Obrul je s 6-2 3-6 2-6 izgubil s Hrvatom Rokom BAŠKOVIĆEM, Emeršič Potočnik je moral premoč priznati Slovaku Filipu ZILKAYU, ki je zmagal s 7-6(3) 6-4.

Obrul je nastopil še v konkurenci dvojic, kjer je bil njegov partner Hrvat Mili POLJIČAK s katerim sta bila 1. nosilca. V prvem krogu sta bila prosta, v drugem pa sta s 7-6(6) 7-5 premagala Čeha Hyneka BARTONA in Adama KRESINO. V polfinalu sta igrala z Slovakoma Radovanoim MICHALIKOM in Filipom ZILKAYEM in izgubila s 6-7(6) 3-6.

Na turnirju TE v starostni kategoriji do 16 let v čeških Milovicah je nastopil Jan KUPČIČ, a je tudi on hitro končal z nastopi. Že v prvem korgu ga je s 6-2 6-3 izločil italijanski kvalifikant Leonardo MALGAROLI.