Konec za Aljaža Radinskega v Džakarti

Aljaž RADINSKI je ta teden nastopil na Futuresu v indonezijski Džakarti in turnir končal po drugem krogu. V prvem je igral s 16-letnim domačinom Justinom BARKIJEM, ki je nastopil s posebnim povabilom in zmagal s 7-6(2) 6-4. V izenačenem srečanju sta oba igralca dobro servirala, za odtenek boljši pa je bil Aljaž, ki je nasprotniku odvzel servis dvakrat, sam pa ga je izgubil le enkrat, kar je prevesilo tehtnico v njegovo korist. Razmerje osvojenih točk je bil ob koncu 66-59 v korist Radinskega.

V drugem krogu je igral s francoskim kvalifikantom 26-letnim Valentinom NOURRISATTOM in izgubil s 3-6 6-7(4). Aljaž je servis izgubil trikrat, sam ga je nasprotniku odvzel le enkrat.Ob koncu srečanja je bila razlika v osvojenih točkah 72-65 v korist zmagovalca.