Na finalnem turnirju do 12 let znani udeleženci zaključnih obračunov

V Ljubljani se končuje FIN turnir v starostni kategoriji do 12 let. Pri dečkih nastopajo vsi najboljši, pri deklicah manjka samo 1. igralka lestvice do 12 let Leontina STOJANOVIĆ. Leontina je ta tedena nastopila na turnirju TE 12 v Beogradu in izgubila v četrtfinalu, kjer jo je s 6-0 6-0 izločila Grkinja Michaela LAKI.

V A turnirju dečkov se bosta za zmago potegovala 1. nosilec Matic KRIŽNIK (Ol-Lj) in 2. nosilec Jaka GOLOB (Tr-Kr). Križnik je v polfinalu s 6-2 6-3 premagal Janija RETLJA, Golob je bil s 6-1 6-1 boljši od Borisa BARJAKTAREVIĆA.

V B turnirju sta finalista Urban KOVAČIČ (Maja) in Nik MODER (TkHan). Kovačič je bil v polfinalu s 6-3 6-2 boljši od Miloša BOGUNOVIČA, Moder je s 6-2 6-4 premagal Taia-Saula FILIPČIČA.

Pri deklicah je prva finalistka Ela Nala MILIĆ (Ol-Lj), 1. nosilka turnirja. Do finala se je sprehodila, saj je nasprotnicam oddala vsega 3 igre. V polfinalu je s 6-1 6-0 premagala Evo MULLER UHAN. Za mesto druge finalistke sta igrali Ana LANIŠEK in Maša VIRIANT iz TK Radomlje. Boljša je bila Laniškova (na fotografiji), ki je zmagala z rezultatom 6-4 6-0.

V B turnirju deklic se bosta v finalu pomerili Isabela OGRIS (MaxLj), ki je v polfinalu s 7-6(3) 6-4 premagala Natalijo BABIČ in Julija BOGATIN (Koper), ki je bila v drugem polfinalu s 6-4 6-2 boljša od Neže-Tine OBLAK.