Na OP ZALA 16 za dekleta znani finalistki, pri fantih četrtfinalisti

Na OP ZALA 16 v Velenju sta znani finalistki. Za nastop v finalu sta se v zgornji polovici žreba borili 1. nosilka Tjaša KLEVIŠAR (Tr-Kr) in 5. nosilka Zoja ŠTRUKELJ (ŠtkVe). Boljša je bila trenutno 5. igralka lestvice TS Klevišarjeva, ki je slavila s 7-5 6-2. Za drugo mesto v finalu sta igrali nepostavljeni Katerina Gaja TURK (Koper), ki se je v glavni turnir prebila iz kvalifikacij in prav tako nepostavljena Urška UHELJ-FRELIH (Morje). Boljša je bila slednja, ki je zmagala z rezultatom 5-7 6-1 6-2.

Fantje nastopajo v Domžalah, kjer so znani četrtfinalisti. Presenečenj ni bilo, v četrtfinale so se namreč uvrstili vsi postavljeni igralci. Za polfinale se bodo borili Tilen POTOČNIK, Nik JURJEVČIČ (na fotografiji Vida Ponikvarja), Filip Jeff PLANINŠEK, Tim TEKAVEC, Borut ŠRAJ, Gašper OBLAK, Blaž VIDOVIČ in Matic DIMIC.