Na OP do 14 let pri dečkih znani finalisti, pri deklicah polfinalistke

V Mariboru in Ljubljani se končuje OP za dečke in deklice v starostni kategoriji do 14 let.

V Mariboru je A turnir potekal brez večjih presenečenj, v finalu pa se bosta pomerila 1. nosilec Jon Lan ŠUNTAR (Tr-Kr) in 5. nosilec Gal EMERŠIČ POTOČNIK (ŽtkMb). Jon Lan je v polfinalu s 7-5 6-2 premagal osmo postavljenega domačina Sebastiana DOMINKA, Gal je s 6-3 6-3 presenetil 2. nosilca Jana DIMITRIJEVIČA.

V B turnirju sta se v finale uvrstila Staš HERCOG (ŽtkMb) in Jani RETELJ (Otočec).

Deklice nastopajo v Ljubljani, tudi tu presenečenj ni bilo, v osrednji vlogi pa so igralke TK Terme iz Ptuja, saj so se v polfinale uvrstile vse tri prvopostavljene Ptujčanke. Za zmago se bodo borile 1. nosilka Taja LONČARIČ (Ptuj), njena klubska kolegica in 2. nosilka Nika STRAŠEK ter 3. nosilka Nina PLIBERŠEK. Za zadnje mesto v polfinalu se potegujeta še Mariborčanki Annika PLANINŠEK (ŽtkMb) in njena klubska kolegica Petja DRAME.