Tamara Zidanšek uspešna v Santiagu, Manca Pislak poražena v drugem krogu Cordenonsa, Grega Boh izgubil uvodni dvoboj v Hammametu

Manca PISLAK se je na ITF turnirju (10.000 $) v Cordenonsu v Italiji, kjer so v kvalifikacijah nastopile tudi Moni POTRČ, Tina Kristina GODEC in Sara PALČIČ, a se nobeni ni uspelo prebiti v drugi krog, uvrstila v drugi krog glavnega turnirja, tu pa je z nastopi končala. V uvodnem nastopu je s 4-6 7-5 7-5 premagala 26-letno Kirgizistanko Ksenio PALKINO ULUKAN. V drugem krogu je igrala z 19-letno Švicarko Naimo KARAMOKO in po dveh urah in pol igre izgubila s 4-6 6-4 4-6.

Grega BOH se je na moškem Futuresu (10.000 $) v tunizijskem Hammmetu uvrstil v glavni turnir, potem ko je v finalu kvalifikacij s 6-1 6-4 premagal domačina Aziza OUAKAA. V prvem krogu je igral z 19-letnim Francozom Theom FOURNERIOM in izgubil S 6-4 3-6 4-6.

Tamara ZIDANŠEK se je odpravila v Čile, kjer nastopa na 25.000 $ vrednem ITF turnirju in na katerem je 2. nosilka. Začela je, kot se za drugopostavljeno igralko spodobi, z gladko zmago 6-2 6-2 proti 18-letni brazilski kvalifikantki Rafaeli RODRIGUES DOS SANTOS.