Grega Žemlja z zmago začel v Fairfieldu, poraza Blaža Role in Dalile Jakupović, predaja Blaža Kavčiča

Na ATP Challengerju v Fairfieldu sta v prvem krogu nastopila Grega ŽEMLJA in Blaž KAVČIČ. Žemlja je igral z 20-letnim Američanom Noahom RUBINOM (ATP 192) in zmagal z rezultatom 7-6(2) in 7-6(4). Rola je še drugič v dveh tednih v prvem krogu naletel na 1. nosilca, 18-letnega domačina Francesa TIAFOA (ATP 117). Tiafoe ga je prejšnji teden izločil v prvem krogu Stocktona, nato pa osvojil turnir. Tudi tokrat je bil Američan boljši in je zmagal z rezultatom 7-6(6) 6-3.

Na ATP Challengerju v Taškentu pa so se nastopi Blaža KAVČIČA končali v drugem krogu. Po izgubljenem prvem nizu s 5-7 je srečanje Mirzi BAŠIĆU predal.

Dalila JAKUPOVIĆ je tudi v drugem nastopu v glavnem žrebu WTA turnirja ostala praznih rok. V Hong Kongu jo je s 7-6(6) 6-1 premagala 23-letna Francozinja Kristina MLADENOVIC, 54. igralka sveta. V srečanju, ki je trajalo uro in štirideset minut sta igralki odigrali izenačen prvi niz v katerem sta vsaka po dvakrat izgubili začetni udarec, v nadaljevanju pa je bila na WTA touru izkušenejša Mladenoviceva precej boljša in je oddala le še eno igro. Jakupovićevi je v tem delu šepal začetni udarec, saj je na svoj servis osvojila vsega 4 točke, še enajst od skupno petnajstih pa jih je dobila na servis nasprotnice.

Jakupovićeva nastopa tudi v konkurenci dvojic, kjer sta se z Britanko Taro MOORE uvrstili v četrtfinale.V četrtfinalu konkurence dvojic sta tudi drugi nosilki Katarina SREBOTNIK in Andreja KLEPAČ.