V Mariboru so točke nabirali člani ter fantje in dekleta v starostni kategoriji do 16 let

Končuje se tekmovalna sezona 2016 in ta konec tedna
zadnje točke, ki jim bodo morda še prinesle uvrstitev v Tilia masters, ki bo na sporedu v začetku oktobra, lovijo člani ter fantje in dekleta do 16 let v Mariboru, dečki do 12 let na Ptuju, deklice do 12 let pa v Radomljah.

TK Branik Maribor gosti člane, medtem ko ženskega turnirja zaradi premalega števila prijavljenih igralk ni. Pri članih je nastopilo 18 igralcev, v polfinale pa so se uvrstili Kevin KRALJ, Sašo BENDE, Matej LELJAK in Peter KERŠIČ. O zmagovalcu sta odločala Sašo BENDE, ki je v polfinalu s 7-5 6-3 premagal Kevina KRALJA in Matej LELJAK, ki je bil v drugem polfinalu s 6-2 6-2 boljši od Petra KERŠIČA.

Turnir je osvojil Sašo BENDE. Mateja LELJAKA je premagal s 6-0 6-1.

ŽTK Maribor je gostitelj turnirja do 16 let. Pri fantih so se v polfinale uvrstili Filip Jeff PLANINŠEK, ki je s 0-6 6-3 6-1 izločil 1. nosilca Miho PERUŠA, Blaž VIDOVIČ, Rata CEZAR in Tin KRSTULOVIČ.

Pri dekletih so se v polfinale uvrstile Alja BELINGER, Tara GORINŠEK, Mia KUKOVIČ in Kim ŽIŽEK .

Turnir dvojic sta osvojili Alja BELINGER in Tara GORINŠEK.