V Mariboru na sporedu polfinalna srečanja Tilia play offa ekipnih tekmovanj TS

V Mariboru so na igriščih TK Branik in ŽTK Maribor v Tilia play offu ekipnih tekmovanj Tenis Slovenije odigrali polfinalna srečanja.

V ligi do 12 let v kateri so nastopale kombinbirane ekipe dečkov in deklic je v prvem polfinalnem obračunu ekipa ŽTK Maribor s 5-2 premagala ekipo TKL Maja MATEVŽIČ, v drugem polfinalnem obračunu pa je bila ekipa TK Litija s 5-2 boljša od ekipe TK Spin Medvode. Za naslov državnega prvaka se bosta v nedeljo borili zmagovalni ekipi.

Med deklicami do 14 let se bosta v finalu pomerili ekipi TK Nova Gorica in TK Domžale. Domžalčanke so s 3-1 premagale ekipo TK Triglav Kranj, Novogoričanke pa so bile po neodločenem izidu 2-2 z ekipo TK Terme Ptuj boljše v skupnem seštevku iger, kar jim je prineslo finale.

Pri dečkih do 14 let je ŠD LTC Ljubljana s 4-2 premagal ekipo ŽTK Maribor, TK Šentjur je bil s 5-1 boljši od ekipe TK Celje.

V 1. ženski članski ligi je ŽTK Maribor s 3-1 premagal ekipo TK Radovljica, ekipa TK Triglav pa je bila s 3-1 boljša od ekipe TK Medvode.

V prvi polfinalni tekmi v 1. moški članski ligi je ekipa ŽTK Maribor s 6-1 premagala ekipo TK Avtoplus Koper. Drugo polfinale med TD Slovan Ljubljana in TK Terme Ptuj bo odigrano med tednom.

V nedeljo bomo tako na igriščih TK Branik spremljali finalne obračune letošnjega Tilia Play offa ekipnih tekmovanj Tenis Slovenije.

Na fotografiji: tretjeuvrščeni ekipi lige do 12 let