V tekmi za nastop v play offu 1. ženske teniške lige TK Radovljica presenetila TK Šport plus

V 1. ženski članski ligi bodo o naslovu prvakinj odločale ekipe ŽTK Maribor, TK Triglav Kranj, TK Spin Medvode in TK Radovljica.

Ekipa Radovljice je pripravila prvovrstno presenečenje saj je v predkrogu izločila favorizirano ekipo TK Šport plus z našo najboljšo mladinko Kajo JUVAN. Slednja je namreč v tekmi posameznic morala priznati premoč Tini CVETKOVIČ, ki je bila boljša s 3-6 6-3 7-6(5).

Po tekmah posameznic je ekipa Radovljice vodila z 2-1, drugo točko je za domačinke prispevala Lara GLAVIČ, odločilno pa je bilo srečanje dvojic. To bi v primeru zmage z zadostno razliko v gemih še lahko prineslo tudi skupno zmago ekipi Šport Plusa, a sta še enkrat odlično zaigrali domačinki. Tina CVETKOVIČ, sicer znana kot odlična igralka dvojic in Tina TAVČAR sta še enkrat presenetili in s 7-6(5) 3-6 in 11-9 premagali Kajo JUVAN in Anjo TRBEŽNIK.

V play offu bodo nastopile ekipe ŽTK Maribor, TK Radovljica, TK Spin Medvode in TK Triglav Kranj.

Tina Tavčar (na fotografiji) je s Tino Cvetkovič priigrala odločilno točko Radovljici.