Veronika Erjavec zmagovalka ITF turnirja v Domžalah, med dvojicami najboljša Nejc Sitar in Anže Arh

Veronika ERJAVEC je zmagovalka ITF turnirja 4. ranga v Domžalah. Turnir je odigrala v velikem slogu in tudi v finalu ni dovolila presenečenja, čeprav je morala oddati en niz mladi Hrvatici 13-letni Noi KRZNARIĆ, ki je s tem doživela tudi prvi poraz na turnirjih ITF, saj je doslej zmagala na vseh enajstih tekmah, ki jih je odgrala na njenih prvih dveh turnirjih. Veronika je osvojila svoj prvi ITF turnir letos in tretjega v karieri.

Turnir dvojic sta že v soboto osvojila Anže ARH in Nejc SITAR, ki sta v finalu s 7-6(7) 5-7 10-7 premagala Hrvata Marka ILIĆA in Romuna Bogdana PAVELA.

Odličen domžalski nastop je Erjavčevi prinesel vidno napredovanje na svetovni mladinski teniški lestvici. Pridobila je 76. mest in je trenutno 174. mladinka sveta.