Fantje in dekleta do 18 let na EPP v Klostersu, med posamezniki v konkurenci ostaja Veronika Erjavec

Nadaljujejo se posamična evropska prvenstva v starostnih kategorijah do 14, 16 in 18 let.

Igralci in igralke v starostni kategoriji do 18 let nastopajo v švicarskem Klostersu, kjer za Slovenijo pri dekletih nastopata Idrijčanka Veronika ERJAVEC in Kranjčanka Nika KOZAR, pri fantih naše barve branita Litijan Grega KOKALJ in Ptujčan Sven LAH. Prvi je nastopil Sven (ITF 87) in nekoliko presenetljivo klonil proti Švicarju Marku OSMANCICU (ITF 773) s 3-6 2-6, Grega (ITF-NR), ki je bil v prvem krogu prost pa je v drugi tekmi s 3-6 2-6 izgubil s Švedom Jonasom ERIKSSONOM ZIVERTSOM (ITF 66). Nastopila sta tudi Veronika, ki je s 6-3 6-0 premagala Latvijko Rebeko Margareto MARTENA in Nika, ki je s 3-6 2-6 izgubila z Britanko Emily APPLETON.

Danes bo nastopila Veronika ERJAVEC, ki bo igrala s Švedinjo Ido JARLSKOG ter dvojici Lah/Kokalj, igrala bosta proti Britancema Bassu in Stewartu in Erjavec/Kozar, njuni nasprotnici bosta Grkinji Adaloglou in Christofi.

Vse rezultate najdete