Na Otočcu se nadaljuje turnir Tennis Europe v starostni kategoriji do 12 let

V teniškem centru Otočec se je z obračuni glavnega žreba včeraj začel mednarodni mladinski turnir Tennis Europe v starostni kategoriji do 12 let. Pri dečkih je nastopilo 23 Slovencev, z izjemo Luna OBRULA tudi vsi naši najboljši dvanajstletniki in 18 deklic, med njimi vse najboljše igralke do 12 let.

Pri dečkih so se v drugi krog uvrstili Aljaž KIRBIŠ, Jakob Franc KAVŠEK, Jaka JAKI, Teo KURTAGIĆ, Nik MIKOVIČ, Job JAPELJ, Jure GRUDEN, Jan BUKOVEC, Mario ŠPANIĆ, Tim KUŠTER, Mark Iztok LUNDER, Maj PREMZL, Bor ARTNAK, Jani RETELJ, Matic KRIŽNIK, Tristan FLANDER in Mak MIKOVIČ.

Pri deklicah bodo v drugem krogu od Slovenk nastopile Tajda ZALOKAR, Maša VIRIANT, Elena PLESNIČAR, Petja DRAME, Sara DOLENC, Leontina STOJANOVIĆ, Ela Nala MILIĆ, Brina ŠULIN, Ella HOJNIK, Eva MULLER UHAN in Pia Marija REBEC.

V drugem krogu so bili precej uspešnejši dečki, tako da bomo v tretjem krogu spremljali nastope Aljaža KIRBIŠA, Jake JAKIJA, Tea KURTAGIĆA, Jana BUKOVCA, Tima KUŠTERJA, Bora ARTNAKA, Matica KRIŽNIKA in Tristana FLANDRA.

Med deklicami sta v tretji krog napredovali samo Tajda ZALOKAR (na fotografiji) in Leontina STOJANOVIĆ.