Miha Vetrih, Vanja Joksovič in Alja Belinger zmagovalci OP 14

Na OP 14 A in B za dečke ter turnirju za deklice smo dobili zmagovalce.

Na A turnirju v Celju sta se v finale uvrstila Miha VETRIH in Žiga KOVAČIČ. V finalu je Miha VETRIH po izgubljenem prvem nizu s 3-6 drugega dobil s 6-1, nato pa mu je Kovačič srečanje predal.

Na B turnirju v Ljubljani sta se za zmago na turnirju udarila Luka FIRM (Radomlje), v polfinalu je bil s 6-2 6-3 boljši od Klemna STRMLJANA (Taubi) in Vanja JOKSOVIČ (TK Medvode), ki je v drugem polfinalu s 6-1 7-5 premagal Yorgosa PROTONOTARIOSA (MaxLj). V finalu je slavil Vanja JOKSOVIČ, ki je zmagal s 6-2 6-2.

Pri deklicah sta se v Radomljah v finale uvrstili Alja BELINGER (Šplus), ki je v polfinalu s 6-2 4-6 6-1 premagala Taro Katarino MILIĆ (Domžale) in Maja ZUCCHIATI (N.Gorica), ki je bila v polfinalu s 5-7 6-2 6-2 boljša od Taje LONČARIČ (Ptuj).

V finalu je slavila Alja BELINGER, ki je zmagala s 6-0 6-3.