Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Blaž Anže Pipan uspešno opravil izpit za vrhovnega sodnika s srebrno značko

bm, 30.4.2016

V preteklih dneh je na Dunaju potekala ITF šola za glavne sodnike, vodje sodnikov in vrhovne sodnike. Izobraževanja se je udeležil tudi član slovenske sodniške organizacije in vodja izobraževanj pri Sodniški organizaciji TS, Blaž Anže PIPAN. Slušatelji iz vse Evrope so bili na začetku izobraževanja testirani, v naslednjih dneh so poslušali predavanja predstavnikov ITF-a, ob koncu izobraževanja pa so pisali zaključni test sestavljen iz pravil in praktičnih primerov iz tekmovanj. Po končanem izobraževanju in testiranju je njihovo znanje in ostale, tudi osebnostne lastnosti, ocenila strokovna komisija ITF-a.

Blaž Anže PIPAN je uspešno opravil izobraževanje in zaključni preizkus in tako prodobil naziv Vrhovni sodnik s srebrno značko - »Silver Referee«.

Tako kot člani SO mu čestitamo tudi mi in želimo uspešno delo.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.