Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

V Mariboru pod streho polovica turnirja do 18 let

bm, 30.4.2016

Na igriščih TK Branik Maribor se je začelo OP do 18 let. Turnir se je zaradi vremenskih nevšečnosti začel šele danes, čeprav je bil začetek predviden za četrtek.

Dekleta so odigrala tekme prvega in drugega kroga. V polfinale se je kot prva uvrstila 2. nosilka Urška VELEC, ki je v drugem krogu s 6-4 6-4 izločila Evo KALAN, četrtfinalna nasprotnica pa se na igrišču ni pojavila. Moni POTRČ je s 6-3 6-3 izločila prvo nosilko Nino KOLAR, Petra GOBEC je bila s 7-5 6-3 boljša od 5. nosilke Katje ŠKETA, Mia KUKOVIČ ni dočaka Sheile GLAVAŠ in je napredovala v četrtfinale brez boja, četrtfinalistke pa so še Nina KNEZ, Zoja ŠTRUKELJ in Nina MAVER.

Pri fantih so se v četrtfinale uvrstili Nick CMAGER, Aljaž FUGINA, Sebastian PLEŠEC, Miha PERUŠ, Jošt PLESTENJAK, Lucas David AMBROŽIČ, Tom AŠIČ KOVAČ in Jan VEHOVEC.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.