Luka Miklavčič in Tina Kristina Godec zmagovalca OP Krško za člane in članice

V Krškem se je v organizaciji domačega teniškega kluba končalo odprto prvenstvo za člane in članice.

Med člani se je naslova veselil nepostavljeni Luka MIKLAVČIČ (Idrija). V finalu je s 6-3 6-2 premagal prav tako nepostavljenega Anžeta LOVIŠČKA (MaxLj). Oba finalista sta v polfinalu izločila prvopostavljena igralca. Miklavčič je bil s 6-1 6-1 boljši od 1. nosilca Benjamina BELIŠA (Sl. Gradec), Lovišček je s 6-3 6-4 izločil klubskega kolego , sicer pa 2. nosilca turnirja Grego BOHA.

Člani so se pomerili tudi v konkurenci dvojic. Turnir sta osvojila člana ŽTK Maribor Tino KOVAČIČ in Nejc SITAR. V finalu sta s 5-7 6-1 11-9 premagala Benjamina BELIŠA in Anžeta LOVIŠČKA.

Med članicami je bila najboljša 1. nosilka Tina Kristina GODEC (As Litija). V finalu je s 7-5 6-0 premagala 2. nosilko Tinkaro KOVAČ (Šentjur).