Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Miha Velički v slovenskem obračunu za uvrstitev v četrtfinale na Reki boljši od Gašperja Topčiča

bm, 1.4.2016

Na turnirju Tennis Europe do 16 let smo danes spremljali slovenski obračun v katerem sta se za uvrstitev v četrtfinale borila Mariborčan Miha VELIČKI in Velenjčan Gašper TOPČIČ. Prepričljivo je bil boljši trenutno vodilni slovenski igralec v tej starostni kategoriji Miha VELIČKI, ki je slavil s 6-1 6-0 in se uvrstil v četrtfinale. Tu bo v drugi današnji tekmi igral z Avstrijcem Filipom MISOLICEM, čaka pa ga tudi še nastop v konkurenci dvojic, kjer se bosta z Borutom ŠRAJEM prav tako borila za polfinale.

V konkurenci dvojic bo pri fantih nastopil še Filip Jeff PLANINŠEK medtem, kosta Matic DIMIC in Enej BERGHAUS četrtfinalno srečanje predala.

Med dekleti bosta v četrtfinalu dvojic nastopili Maja MAKORIČ in Leeloo OBRUL, Pia LOVRIČ , ki igra z Madžarko Melanio DELAI in s katero sta 2. nosilki pa sta se po predaji nasprotnic že uvrstili v polfinale.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.