Nina Kolar, Urška Velec, Aljaž Fugina in Jernej Šušteršič finalisti OP 18

Pri dekletih bosta na OP 18 v Mariboru v zaključnem obračunu pričakovano nastopili 1. nosilka Nina KOLAR (ŽtkMb) in 2. nosilka Urška VELEC (Br-Mb). Kolarjeva je bila v prvem polfinalu s 6-3 7-6(3) boljša od Inge KOMLEVE (Hari), Urška Velec je v drugem polfinalu s 7-5 3-6 6-2 premagala nepostavljeno Zojo ŠTRUKELJ (ŠtkVe). Finale deklet bo na igriščih ŽTK Maribor v ponedeljek ob 11.30 uri.

Na turnirju fantov sta se v Ljubljani v finale uvrstila nepostavljeni Aljaž FUGINA (Sl-Lj), ki je v polfinalu s 6-3 6-3 premagal prav tako nepostavljena Miho VELIČKEGA (ŽtkMb), ta pa je v drugem krogu izločil prvega nosilca Maksa MEHA in 2. nosilec Andrej ŠUŠTERŠIČ (MaxLj), ki je v drugem polfinalu s 4-6 6-4 6-2 premagal Tilna ŠIMENKA LALIČA (ŽtkMb).

. Finale bo v ponedeljek ob 10. uri na igriščih TK Olimpija.