Tadeja Majerič osvojila ITF turnir v Aurangabadu

Kot kaže pregovor, v tretje gre rado, drži. Tadeja MAJERIČ se je na ITF turnirju v indijskem Aurangabadu (25.000 $) v tretjem poskusu, po vrnitvi na teniška igrišča v decembru 2015, zavihtela najvišje. S finalno zmago 6-4 6-3 nad 1. nosilko, Ukrajinko Valeryo STRAKHOVO se veseli osvojitve svojega skupaj 8. ITF turnirja, 7. z nagradnim skladom 25.000 $ in prvega po letu 2013.

Trenutno 269. igralka sveta in tretja Slovenka na teniški lestvici WTA je tako v Indiji nadaljevala odlično serijo, ki jo je z dvema finaloma začela v Lagosu. To je njena 13. zmaga v zadnjih 15. srečanjih.

Iz Indije se sedaj seli v Brazilijo, kjer je prijavljena na naslednjem ITF turnirju z nagradnim skladom 25.000 $ in ob uspešnem nadaljevanju sezone jo lahko kmalu ponovno pričakujemo med najboljšimi 200 igralkami sveta.