Tadeja Majerič v polfinale, Nastja Kolar in Pia Čuk četrtfinalistki

Naša dekleta nadaljujejo z dobrimi predstavami na mednarodnih članskih ITF turnirjih.

Na turnirju z nagradnim skladom 25.000 $ v indijskem Aurangabadu se je 2. nosilka Tadeja MAJERIČ uvrstila v polfinale. Na turnirju, ki se igra na peščeni podlagi je po dveh urah in 47 minutah strla odpor 5. nosilke, 23-letne domačinke Ankite RAINA, 319. igralke lestvice WTA. Tadeja je v zadnjih enajstih srečanjih zabeležila še 9 zmago in se na tretjem zaporednem turnirju uvrstila najmanj v polfinale.

Na turškem pesku v turistični Antalyi sta bili v drugem krogu uspešni Nastja KOLAR in Pia ČUK. Nastja KOLAR je v nekaj več kot eni uri s 6-2 6-1 premagala Turkinjo Anil CEMRE, Pia ČUK je za zmago s 6-2 6-4 nad 15-letno kvalifikantko iz Ukrajine Oleksandro ANDRIEIEVO potrebovala uro in pol. Tokrat se naši igralki v četrtfinalu ne bosta, tako kot se je to zgodilo pretekli teden, pomerili med sabo.