Jan Kupčič, Matic Podlipnik, Tina Cvetkovič in Lian Benedejčič finalisti DP ZALA 16 v Mariboru, dekleta še igrajo

Na DP do 16 let, ki se odvija v Mariboru se bosta za naslov državnega prvaka pri fantih v klubskem obračunu pomerila nepostavljeni Jan KUPČIČ in 6. nosilec Matic PODLIPNIK, oba člana ŽTK Maribor. Jan KUPČIČ je v prvem polfinalu s 7-6(5) 6-1 premagal 3. nosilca Miho PERUŠA (Slovenj Gradec), 6. nosilec Matic PODLIPNIK je v drugem polfinalu s 6-7(5) 7-6(4) 6-3 izločil 5. postavljenega Aljaža FUGINO (Sl-Lj).

Pri dekletih sta finalistki 1. nosilka Tina CVETKOVIČ (Radovljica), ki je v polfinalu s 6-4 3-6 6-2 premagala Anjo GAL (Mima) ter nepostavljena Lian BENEDEJČIČ (Koper), ki je bila v drugem polfinalu s 6-2 6-0 boljša od Eve KALAN (Maja).