Na FIN 12 in OP ZALA 16 se bližajo zaključni obračuni

Na FIN A turnirju v Domžalah smo dobili finalista. To sta Lun OBRUL (Celje), ki je bil v polfinalu s 6-4 6-3 boljši od Tristana FLANDRA (Maja) in Maj PREMZL (ŽtkMb), kateremu je polfinalno srečanje Bor ARTNAK (AsLit) predal.

Na B turnirju v Litiji sta finalista Matic HRIBAR (Ol-Lj) in klubski kolega Tim KUŠTER.

Na finalnem A turnirju deklic do 12 let v Mariboru sta finalistki članici ljubljanske Olimpije Leontina STOJANOVIČ in Nala Ela MILIĆ. Stojanovičeva je v polfinalu s 6-2 6-1 premagala Ano LANIŠEK (Radom), Milićeva je bila s 6-3 6-2 boljša od Marije Pie REBEC (Tc-Lj).

V B turnirju sta finalistki Lana EGART (Tr-Kr) in njena klubska kolegica Hana VERTOVŠEK ANDOLŠEK.

Na OP ZALA 16 za fante, ti igrajo v Ljubljani, sso se v polfinale uvrstiliTom AŠIČ KOVAČ (Aslit), Gašper BEZJAK (Br-Mb), Miha VELIČKI (ŽtkMb) in Jan KUPČIČ (ŽtkMb).

Pri dekletih, ta nastopajo v Novi Gorici, so se v polfinale uvrstile Zoja ŠTRUKELJ (ŠtkVe), ki je izločila 1. nosilko Emo HORVAT in v četrtfinalu domačinko Aleo BUBEK, Marija MAKORIČ (N.Gor) je bila boljša od Alje BELINGER, Tjaša KLEVIŠAR (Tr-Kr) je izločila Marijo VIČIČ, Lian BENEDEJČIČ (Koper) pa je bila boljša od 2. nosilke Anje TRBEŽNIK.