Ta konec tedna se teniški igralci in igralke za točke borijo na FIN 12 in OP ZALA 16

Ta konec tedna se teniški igralci in igralke na domačih teniških prizoriščih za točke borijo na FIN A in B turnirjih v starostni kategoriji do 12 let in na OP ZALA v starostni kategoriji do 16 let. Turnirji potekajo v Mariboru, Litiji, Domžalah, Ljubljani in Novi Gorici, nastopa pa več kot 200 igralk in igralcev.

V Domžalah so na FIN A turnirju za dečke že znani četrtfinalisti. Presenečenj ni bilo, v četrtfinale so se uvrstili vsi postavljeni igralci. Na B turnirju, ki poteka v Litiji, so znani četrtfinalisti.

Deklice nastopajo v Mariboru . Tudi tu so znane četrtfinalistke, od nosilk sta izgubili Elena PLESNIČAR, katero je ugnala Tajda ZALOKAR (na fotografiji) in Petja DRAME od katere je bila boljša Brina ŠULIN. Na B turnirju so znane polfinalistke. To so Rima KOČEVAR, Lana EGART, Hana VERTOVŠEK ANDOLŠEK in Nika ZAVRŠKI.

Fantje in dekleta tekmujejo na OP ZALA 16. V obeh kategorijah so odigrali prvi krog. Pri fantih presenečenj ni bilo, pri dekletih sta v uvodnem nastopu izgubili dve nosilki. Katja ŠKETA je morala premoč priznati Tjaši KLEVIŠAR, od Metke KOMAC je bila boljša domačinka Alea BUBEK.