Ta konec tedna igrajo člani in članice na OP B2 ter dvanajstletniki na turnirjih RR

Ta konec tedna bodo prvič v novi sezoni za točke teniške lestvice TZS tekmovali člani in članice, turnir je v Ljubljani, ter igralci in igralke v starostni kategoriji do 12 let, turnirji RR potekajo v Ljubljani, Mariboru in Domžalah.

Pri članih, nastopa 48 igralcev, so odigrali tekme prvega kroga, ki so prinesle izpad nekaterih nosilcev in prihod mlajših igralcev v boj za najvišja mesta. V prvem krogu so tako izgubili 4. nosilec Blaž GARDIJANČIČ, ugnal ga je dve leti mlajši Jan VEHOVEC, 8. nosilec Gregor BRESKVAR od katerega je bil boljši prav tako dve leti mlajši Bor SCHWEIGER MUŽAR, 5. nosilec Žiga DROBNIČ, izločil ga je leto dni mlajši Maks MEH in 6. postavljeni Peter KERŠIČ, katerega je izločil dve leti mlajši Jernej ZAPLOTNIK.

Dekleta so odigrala tekme prvega in drugerga kroga, v četrtfinale so se uvrstile Tina Kristina GODEC, Anja TRBEŽNIK, Mini POTRČ, Kaja JUVAN, Ema HORVAT, Nina KNEZ, Maša PERICA in Katja ŠKETA.

Na turnirjih RR do 12 let nastopa 83 igralcev in 43 igralk.