Dobili smo nove vodilne igralce na domačih teniških lestvicah

1.11. smo dobili nove vodilne igralce in igralke na domačih teniških lestvicah. Z zaključkom sezone 2015 so igralci in igralke, ki so dopolnili določeno starost prestopili v višjo kategorijo, iz stare pa so s sabo na novo lestvico prenesli 10 % tam osvojenih točk. Te igralcem omogočajo boljše izhodišče na novih lestvicah, veljajo pa samo eno sozono, nato se izbrišejo.

Na članski jakostni lestvici do sprememb na vrhu ni prišlo. Še naprej sta vodilna Blaž ROLA (Ptuj) in Polona HERCOG.

V starostni kategoriji do 18 let so Tamara ZIDANŠEK, Nina POTOČNIK in Manca PISLAK zaključile nastope med mladinkami in se selijo v člansko konkurenco, nova vodilna mladinka pa je Hana MRAZ (Tr-Kr).

Med mladinci ostaja na prvem mestu Sven LAH (Ptuj).

Med fanti se je v starostni kategoriji do 16 let na prvo mesto zavihtel Rok KOMAC (Koper), pri dekletih na vrhu ostaja Kaja JUVAN (Šplus).

V starostni kategoriji do 14 let je nov vodilni igralec na lestvici Blaž VIDOVIČ (Ptuj), med deklicami ostaja na 1. mestu Pia LOVRIČ (Domžale) .

V starostni kategoriji do 12 let je pri dečkih daleč pred ostalimi novi vodilni igralec Lun OBRUL (Celje), nova vodilna igralka med deklicami pa je Leontina STOJANOVIĆ (Ol-Lj)