ŽTK Maribor, TK Triglav Kranj, ŠRD Max Ljubljana in TK Terme Ptuj bodo odločili o zmagovalcu lige do 18 let

Igralci in igralke te dni nastopajo še na zadnjih tekmah teniške sezone 2015. Po odigranih mastersih je namreč na sporedu še zadnje letošnje tekmovanje, nastopi kombiniranih ekip fantov in deklet do 18 let.

Po odpovedi LTC Ljubljana v tekmovanju nastopa 9 ekip. V četrtek so nastopile štiri najnižje rangirane ekipe glede na seštevek jakosti ekip.

Ekipa TK Krka Otočec je s 5-0 premagala ekipo TK Spin Medvode, Branikovci pa so bili s 5-1 boljši od ekipe TK Šport plus Ljubljana.

Zmagovalni ekipi sta se uvrstili v četrtfinale, srečanja so ekipe odigrale v petek.

Ekipa ŽTK Maribor je na gostovanju s 4-3 premagala ekipo TK Krka Otočec, ekipa TK Triglav Kranj je bila s 5-2 boljša od ekipe TK As Litija, ekipa ŠRD Max Ljubljana se je v polfinale uvrstila brez boja zaradi odpovedi LTC Ljubljana, ekipa TK Terme Ptuj za katero je nastopila tudi naša najboljša mladinka Tamara ZIDANŠEK pa je na gostovanju v Mariboru s 5-2 porazila domačo ekipo TK Branik.

V polfinalu se bodo v soboto ob 10. uri v Kranju pomerili fantje in dekleta TK Triglav Kranj in ŽTK Maribor, v Ljubljani pa bosta igrali ekipi ŠRD Max Ljubljana in TK Terme Ptuj.