Obvestilo o ažurirani lestvici Tenis Slovenije in možnosti nastopa uvrščenih tekmovalcev na TILIA Masters

Spoštovani,

Vsi Masters turnirji se vedno odvijajo po zaključku vseh odigranih turnirjev teniške sezone, na katerega se lahko uvrsti 12 najuspešnejših tekmovalcev in tekmovalk. Glede na natrpan tekmovalni koledar, je Tilia Masters možno organizirati izključno v mesecu oktobru. Ker so jakostne lestvice Tenis Slovenije ažurirane s 1.10., prihaja do situacije, kjer se tekmovalci lahko na Tilia Masters prijavijo do zadnjega torka pred turnirjem, možnost sodelovanja in uvrstitve na Tilia Masters, pa preverijo na dan 1.10.

Na spletni strani Tenis Slovenje si lahko ogledate ažurirane jakostne lestvice na dan 1.10.2015, na podlagi katerih so znani vsi uvrščeni na Tilia Masters.

Tudi letos bo zaključni Tilia Masters organiziran v očarljivem teniškem centru Krka Otočec. Glede na lansko zelo uspešno organizacijo in veselje tekmovalcev, si letos v sodelovanju z organizatorjem TK Krka Otočec želimo dogodek dvigniti še stopničko višje. Dogodek bo podprt s strani vseh medijev tako na lokalnem kakor nacionalnem nivoju, najboljši pa bodo deležni bogatih materialnih nagrad in sofinanciran tekmovalni program v višini 500 €.

Vsem uvrščenim na Tilia Masters in seveda ostalim tekmovalcem, iskreno čestitamo za požrtvovalno sodelovanje na turnirjih Tenis Slovenije. V nadaljevanju zimske sezone vam želimo veliko teniških uspehov.

Lep pozdrav in se vidimo na Otočcu!

Tenis Slovenija