V Mariboru poteka zaključno dejanje lige do 14 let za dečke in deklice

ŽTK Maribor gosti naše najboljše ekipe v starostni kategoriji do 14 let, ki se v play offu potegujejo za naslov ekipnega državnega prvaka.

V današnjih polfinalnih srečanjih je pri dečkih v prvem polfinalu ekipa ŽTK Maribor s 6-0 premagala ekipo ŠTK Velenje. Za zmagovalce so točke osvojili Jan KUPČIČ, Filip Jeff PLANINŠEK, Borut ŠRAJ in Alen TUŠEK.

V drugem polfinalu sta ekipi ŠD LTC in Max tenis kluba igrali neodločeno 3-3, po seštevku točk pa je zmagala ekipa ŠD LTC, ki se bo tako jutri z ekipo ŽTK Maribor borila za naslov. Za zmagovalce sta točke tako v tekmi posameznikov, kot v tekmi dvojic osvojila Gašper OBLAK in Maks LUKMAN.

Med deklicami sta se v prvem polfinalu pomerili ekipi TK Šport plus in TA Los Vanganelos. Tekma se je končala z neodločenim izidom 2-2, v seštevku točk pa so bile boljše igralke TA Los Vanganelos. Za zmagovalke je točko v tekmi posameznic osvojila Sheila GLAVAŠ, drugo točko pa sta zmagovalkam v tekmi dvojic prinesli Sheila GLAVAŠ in Zala ULE.

V drugem polfinalu je Ekipa TK Domžale s 3-1 premagala ekipo TK Morje. Za Domžalčanke sta točke osvojili Pia LOVRIČ in Živa FALKNER, ki sta zmagali v tekmi posameznic in tekmi dvojic.

Za naslov državnih ekipnih prvakinj se bosta borili ekipi TK Domžale in TA Los Vanganelos.

Foto: Dušanka Mlakar