Tamara Zidanšek, Nina Potočnik in Tomislav Ternar polfinalisti turnirjev ITF

Tamara ZIDANŠEK nadaljuje zmagovalni pogod na turnirjih ITF. Po štirih zmagah na turnirjih z nagradnim skladom 10.000 $ in finalom na turnirju z nagradnim skladom 15.000 $ se je zdaj uvrstila še v polfinale turnirja z nagradim skladom 25.000 $. V Bolgarskem Dobrichu je v čtertfinalu s 6-2 6-2 premagala Nemko Anne SCHAEFER in se ji tako oddolžila za poraz v finalu turnirja v Bognatici konec avgusta. V polfinalu jo zdaj čaka 22. letna Romunka Christina DINU, 268. igralka lestvice WTA.

V polfinale, tretji letos, se je na ITF turnirju v Brčkem (10.000 $) uvrstila tudi Nina POTOČNIK. V četrtfinalu je s 7-6(4) 6-2 preemagala Anito HUSARIĆ iz BiH (WTA 708). V polfinalu bo igrala s 3. nosilkom, 19-letno Madžarko Lillo BARZO (WTA 469).

Na Futuresu v Bolu na Braču (10.000 $) je bil uspešen tudi Tomislav TERNAR. S 6-2 6-4 je premagal Čeha Zdeneka KOLARJA (ATP 756) in bo v polfinalu igral z italijanskim kvalifikantom Simonejem RONCALLIJEM, ki je v osmini finala v treh nizih izločil Aljaža RADINSKEGA.