Polona Hercog v Bukarešti, Blaž Kavčič v Newportu in Blaž Rola v San Benedettu, Nastja Kolar že končala nastope v Romuniji

Prihodnji teden bodo na mednarodnih WTA in ATP turnirjih nastopili Polona HERCOG, Blaž KAVČIČ in Blaž ROLA, okrnjena slovenska reprezentanca pa bo konec tedna igrala v Davisovem pokalu v Izraelu.

Z nastopi je na WTA turnirju v Bukarešti začela Nastja KOLAR, ki je nastopila v kvalifikacijah in v prvem krogu izgubila z 2. nposilko kvalifikacij, 24-letno Hrvatico Petro MARTIĆ, 143. igralko lestvice WTA. Ta je bila boljša z rezultatom 7-6(5) 6-1.

Polona HERCOG bo v prvem krogu igrala s Čehinjo Terezo SMITKOVO, 6. nosilko in trenutno 62. igralko sveta. Blaž KAVČIČ bo na ATP Challengerju v Newportu v prvem krogu igral z Edouardom Rogerjem VESELINOM, 31-letnim Francozom, ki na lestvici ATP zaseda 147. mesto, Blaž ROLA pa bo v Italiji v prvem krogu igral s 25-letnim domačinom Alessandrom GIANENESSIJEM, 413. igralcem lestvice ATP.