Naši teniški igralci in igralke tudi v nadaljevanju mednarodnih turnirjev uspešni

Naši igralci in igralke tudi v nadaljevanju mednarodnih teniških turnirjev ITF nadaljujejo z dobrimi predstavami.

Na ITF turnirju (10.000 $) v Telaviju je Tamara ZIDANŠEK v drugem krogu s 6-1 6-0 premagala 15. letno Ukrajinko Katarino ZAVATSKO, 98. mladinko sveta. Uspešna je bila tudi Pia ČUK. Potem, ko je prvi niz dobila s 6-2 ji je domača povabljenka Iana TISCHENKO srečanje predala. Obe naši igralki sta napredovali v četrtfinale.

V četrtfinale se je uvrstil tudi Tomislav TERNAR na Futuresu v Seefeldu (10.000 $). V drugem krogu je s 6-4 6-2 premagal Avstralca Stevena DE WARDA.

Tom KOČEVAR DEŠMAN je naslednji slovenski četrtfinalist ta teden. Na Futuresu v Basilicanovi je v drugem krogu s 6-4 6-2 premagal Italijana, Riccarda SINICROPIJA.

V švicarskem Lenzerheideju se je po Nastji KOLAR v drugi krog uvrstila tudi Tadeja MAJERIČ. S 6-3 6-1 je premagala Nemko Anno KLASEN.

Na mladinskem ITF turnirju 4. ranga v tuniziji bo Klemen NIKOLAŠ v drugem krogu nastopil v četrtek