Tomislav Ternar izgubil finale Futuresa v Prijedoru, Tamara Zidanšek v Bolu na Braču končala v polfinalu

Tomislav TERNAR je na Futuresu (10.000 $) v Prijedoru izgubil finalni obračun .

24. letni Beltinčan, trenutno 724. igralec lestvice ATP je v finalu klonil proti 1. nosilcu, 27. letnemu Hrvatu Franku ŠKUGORJU, 289. igralcu lestvice ATP. Škugor je zmagal z terultatom 6-4 7-6(4).

Na poti do finala je Tomislav TERNAR v četrtfinalu s 7-6(2) 6-4 premagal 3. nosilca turnirja, 26. letnega Čeha Michala SCHMIDA, 497. igralca lestvice ATP,

za nastop v finalu, prvi po septembru 2014, pa se je pomeril s srbskim kvalifikantom, 20. letnim Luko ILIĆEM, 1387. igralcem lestvice ATP. To je bila za Tomislava še druga tekma v istem dnevu in tudi to je zanesljivo dobil. Srba je premagal z rezultatom 6-3 7-5.

Na tretjem turnirju serije ITF, ki ga je igrala v Bolu na Braču se je Tamara ZIDANŠEK ustavila v polfinalu. Bolje povedano, ustavila jo je pol leta starejša vrstnica iz Moskve, 17. letna Anastasiya KOMARDINA, levičarka, ki trenutno zaseda 597. mesto na lestvici WTA, na mladinski svetovni lestvici pa je bila v letu 2014 na 15. mestu. Tamara ZIDANŠEK, ki si je že zagotovila mesto med najboljšimi mladinkami in je na mladinskiem grand slam turnirju v Parizu že uvrščena v glavni turnir je v treh nastopih v Bolu zbrala finale, drugi krog in polfinale, kar jo bo na svetovni ženski članski lestvici premaknilo med najboljših 600 igral sveta.
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala OTP banka STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge