Tom Kočevar Dešman igubil polfinale v Dohi

Ta teden na mednarodnih turnirjih ne nastopa veliko slovenskih teniških igralcev in igralk. V članski konkurenci se je zadnji poslovil Tom KOČEVAR DEŠMAN, ki je odlično igrl na Futuresu v Dohi z nagradnim skladom 10.000 $, kjer je bil 6. nosilec.

Z nastopi je končal v polfinalu, kjer ga je s 6-7(4) 6-3 6-3 premagal 4. nosilec, 26. letni Britanec David RICE.

Na poti do polfinala je v prvem krogu s 6-3 6-1 premagal 21. letnega Šveda Morgana JOHANSSONA, 1291. igralca lestvice ATP, v drugem je bil s 6-1 6-1 boljši od Nemca Alexandra BRAUNA , v četrtfinalu pa je s 6-4 7-6(5) premagal 2. nosilca, 28. letnega Švicarja, Adriena BOSSELA, 316. igralca lestvice ATP, ki je turnir z enakim nagradnim skladom v Dohi osvojil prejšnji teden.

Kočevar Dešman je dobro nastopil tudi v konkurenci dvojic, kjer sta s soigralcem, Švicarjem Luco MARGAROLIJEM nastope prav tako končala v polfinalu.