Na Otočcu med dekleti slovenski finale posamezno in v dvojicah, tudi pri fantih med dvojicami naslov ostaja doma

Na Otočcu so ta teden z nastopi razveselila dekleta saj bosta obe finali povsem slovenski. V današnjih polfinalnih obračunih posameznic je 1. nosilka Hana MRAZ s 6-4 6-1 premagala 3. nosilko, Hrvatico Leo BOŠKOVIĆ, nepostavljena Veronika ERJAVEC pa je v drugem polfinalu s 6-1 6-7(3) in 6-4 strla odpor še druge Hrvatice, 8. nosilke Ene BABIĆ.

Doma pa je že ostal naslov v konkurenci dvojic pri fantih. Če se niso izkazali med posamezniki, so se v dvojicah. Nejc SITAR in Jure FRANK sta v finalu s 6-4 6-1 premagala italijanski par Federico BERTUCCIOLI in Filippo STRAMIGIOLI.

Danes bo na sporedu še finalni obračun dvojic pri dekletih, za zmagovalni pokal pa se bodo borile Veronika ERJAVEC in Nika ZUPANČIČ ter Tina CVETKOVIČ in Nika RADIŠIČ.