Manca Pislak izgubila v polfinalu mladinskega ITF turnirja na Slovaškem

Manca PISLAK je ta teden nastopala na mladinskem ITF turnirju 2. ranga na Slovaškem in to zelo uspešno. Na turnirju se je kot 5. nosilka prebila do polfinala.

V polfinalu je igrala s 1. nosilko, prav tako Čehinjo, 15. letno Marketo VONDROUSOVO, 12. igralko svetovne mladinske lestvice ITF, ki pa v zadnjem mesecu ni zabeležila vidnejšega rezultata, saj se je trikrat poslovila v prvem oz. drugem krogu. Tokrat je mlada Čehinja zaigrala bolje in Manco premagala z rezultatom 6-4 6-3.

Manca PISLAK inHana MRAZ sta v polfinalu končali tudi nastope v konkurenci dvojic. S 7-6(5)n 6-3 sta ju premagali Čehinji Karolina NOVOTNA in Anna SLOVAKOVA.

Manca PISLAK se sedaj seli v Avstralijo, kjer bosta z Nino POTOČNIK najprej nastopili na ITF turnirju 1. ranga, obe sta v glavnem turnirju, nato pa še na mladinskem OP Avstralije, kjer je Nina POTOČNIK že v glavnem turnirju, neposreden nastop pa se v glavnem turnirju obesta tudi Manci.