Konec tedna bodo v Ljubljani nastopili najmlajši ter člani in članice, v Rogaški Slatini in Mariboru pa bosta FIN A in B turnija do 14 let

Pred nami je teniški konec tedna, ko bo na delu preko 350 teniških igralcev in igralk, od najmlajših do članov.

Na turnirjih v mini in midi tenisu ter tenisu do 10 in 11 let, v starostni kategoriiji 8-11 let, je prijavljenih 149 igralcev in igralk.

Zelo dobro bodo zasedeni finalni A in B turnirji v starostni kategoriji do 14 let. Deklice bodo nastopile v Rogaški Slatini, prijavljenih je 35 igralk v A in 18 igralk v B turnirju, dečke gosti ŽTK Maribor, kjer so že končali kvalifikacije, zvečer pa so slavnostno odprli novo pridobitev, teniško dvorano s tremi igrišči. Prijavljenih je kar 61 igralcev v A in 30 igralcev v B turnirju. Na obeh turnirjih so prijavljeni vsi najboljši z izjemo Žive FALKNER pri deklicah, ki je odpotavala na Florido, na mladinski turnir Orange bowl.

Člani in članice bodo nastopili v Ljubljani. Prijavljenih je 44 igralcev in 20 igralk.

Prvi nosilec članskega turnirja bo Maks TEKAVEC.