Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Začela se je nova teniška sezona, odprle so jo članice in člani

bm, 20.11.2014

V Ljubljani in Kranju so članice s prvim in drugim krogom glavnega turnirja, člani pa s kvalifikacijskimi srečanji odprli teniško sezono 2015.

V Ljubljani nastopa 26 igralk, mesto prve nosilke pripada Sari DJURDJEVIĆ. Znane so že četrtfinalistke. To so Sara DJURDJEVIĆ, Saša KLANEČEK, Nika RADIŠIČ, Lara KRALJ, Mojca MEJAK, Maša MARC, Stania RAKOČEVIČ in Sara PALČIČ. Četrt in polfinalni obračuni bodo na sporedu v nedeljo.

Člani nastopajo v Kranju. Prijavljenih je 37 igralcev, odigrali so 5 kvalifikacijskih tekem. Prvi nosilec članskega turnirja je Jakob Aljaž KAPLJA. Iz kvalifikacij so se poleg treh prostih igralcev v glavni turnir uvrstili Marko NOVAK, Aljaž ŠENICA, Matevž KRAJNC, Filip VILER in Lucas David AMBROŽIČ.

V soboto so odigrali prva kroga in tudi tu so znani četrtfinalisti. To so Jakob Aljaž KAPLJA, Klemen NIKOLAŠ, Matija KAC, Jan Vit ŠUNTAR, Tomaž Dorian JANEŽIČ, Miha OKORN, Žiga PAPEŽ in Jure FRANK.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.