Ekipa ŠTK Velenje zmagovalka lige za dečke do 14 let

V Ljubljani se je danes odigralo zadnje dejanje letošnje lige za dečke do 14 let. V dinalu sta se pomrili ekipi ŠD Max klub Ljubljana in ŠTK Velenje.

Zmage z rezultatom 4-2 so se veselili gostje iz Velenja.

Za domačine so nastopili hrvaški igralec Karlo SUEVICH ter domači igralci Tim TEKAVEC, Maj TOMAC in Matic DIMIC.

Za goste so nastopili Rok KOMAC, ki je igral z dvojno registracijo ter igralci ŠTK Velenje Marko KOVAČEVIČ, Tin KRSTULOVIČ in Gašper TOPČIČ.

Domačine je z zmago 6-2 6-3 nad Markom KOVAČEVIČEM v vodstvo popeljal Tim TEKAVEC.

Naslednja tri srečanja so pripadla gostom. Gašper TOPČIČ je po zmagi 6-3 6-2 nad Majem TOMCEM izid izenačil na 1-1. Velenjčane je v vodstvo popeljal Tin KRSTULOVIČ z zmago nad Maticem DIMICEM s 6-0 6-0, tretjo točko pa je gostom priigral Rok KOMAC, ki je v izenačenem obračunu s 4-6 6-4 7-5 premagal Karla SUEVICHA.

O zmagovalcu so odločale igre dvojic.
Karlo SUEVICH in Tim TEKAVEC sta z zmago 6-4 7-5 nad Rokom KOMCEM in Gašperjem TOPČIČEM izid znižala na 3-2, piko na i za velenjsko zmago pa sta postavila Marko KOVAČEVIČ in Tin KRSTULOVIČ, ki sta s 5-7 6-4 [10-7] premagala domačo dvojico Matic DIMIC in Maj TOMAC.