Aljaž Bedene se na OP ZDA ni uvrstil v glavni turnir, znani nasprotniki Kavčiča, Role in Hercogove

Na OP ZDA v New Yorku, zadnjem turnirju za grand slam sezone 2014, je Aljaž BEDENE poklenil v finalu kvalifikacij.Potem , ko je v drugem krogu s 6-3 6-3 premagal Gruzijca, 22. letnega Nikoloza BASILASHVILIJA, 198. igralca sveta, je v odločilnem tretjem krogu kvalifikacij izgubil srečanje z Nemcem, 25. letnim Petrom GOJOWCZYKOM, 9. nosilcem kvalifikacijskega turnirja in 125. igralcem lestvice ATP. Nemec je bil boljši v treh nizih z rezultatom 3-6 6-4 6-3.

Znana sta tudi že nasprotnika Blaža KAVČIČA in Blaža ROLE ter nasprotnica Polone HERCOG v glavnem turnirju.

Blaž ROLA bo igral z 31. nosilcem, 30. letnim Špancem Fernandom VERDASCOM.

Blaž KAVČIČ bo imel nasproti 25. letnega Američana Donalda YOUNGA, 46. igralca lestvice ATP. Leta 2011 ga je Blaž KAVČIČ v njunem doslej edinem medsebojnem dvoboju premagal.

Naša edina predstavnica v ženski konkurenci posameznic, Polona HERCOG se bo pomerila z Ukrajinko Elino SVITOLINO. 19. letna Ukrajinka je na 34. mestu lestvice WTA, letos julija pa je osvojila WTA turnir in sicer v Bakuju. Na predzadnjem pripravljalnem turnirju v Cincinnatiju se je uvrstila v četrtfinale, kjer jo je premagala Ana IVANOVIĆ, v New Havenu pa je že v prvem krogu izgubila s Kitajko Shuai PENG.