Tadeja Majerič končala nastope v četrtfinalu Bogote

Na ženskem ITF turnirju v Bogoti (100.000 $ +H) se je Tadeja MAJERIČ uvrstila v četrtfinale, tu pa je z nastopi tudi zaključila. Potem, ko je v drugem krogu s 7-6(3) 6-0 premagala Španko Beatriz GARCIA-VIDAGANY je bila v četrtfinalu nemočna proti 2. nosilki, 22. letni Španki Lari ARRUABARRENA, 95. igralki lestvice WTA. Španka je srečanje dobila brez večjega odpora Majeričeve s 6-2 6-0 ob razliki v točkah 60-29.

Katarina SREBOTNIK, najtrofejnejša Slovenka v konkurenci dvojic na WTA touru v zadnjem času niza poraze že v uvodnih nastopih

Po dveh porazih v uvodnih nastopih med ženskimi in mešanimi dvojicami v Wimbledonu ter porazu v uvodnem krogu Montreala je zdaj izgubila tudi v prvem nastopu na WTA turnirju v Cincinnatiju.

33. letna Velenjčanka in njena soigralka 39. letna Čehinja Kveta PESCHKE sta bili v Cincinnatiju 3. nosilki ter v prvem krogu prosti. V drugem krogu sta igrali s 44. letno Japonko, Kimiko DATE-KRUMM in 28. letno Čehinjo Andreo HLAVACKOVO in izgubili s 4-6 6-0 [6-10].

Vtis bosta poskusili popraviti naslednji teden v New Havenu, nato pa Katarino čakata še nastopa na zadnjem grand slam turnirju sezone, US Opnu.