Andreja Klepač polfinalistka turnirja dvojic v Bad Gasteinu, Manca Pislak v četrtfinalu ITF 1. ranga v Berlinu

Na WTA turnirju v avstrijskem Bad Gasteinu se je Andreja KLEPAČ s soigralko, Španko Mario Tereso TORRO FLOR uvrstila v polfinale. Tudi v četrtfinalu sta za zmago potrebovala tri nize in tudi tokrat sta zanesljivo dobili podaljšano igro oz. tretji niz z 10-7.

Končni izid proti Lisi Marii MOSER in Lauri SIEGEMUND se je glasil 7-5 6-7(4) [10-7]. Polfinalni nasprotnici bosta dobili v petek.

Dobro pa gre zaenkrat tudi Manci PISLAK na močnem mladinskem ITF turnirju 1. ranga v Berlinu. Zmagala je še tretjič in se uvrstila v četrtfinale.V tretjem krogu je brez težav opravila s 4. nosilko, 15. letno Rusinjo Anno BLINKOVO (ITF 53). Manca je bila boljša s 6-2 6-3 in se bo v četrtfinalu pomerila z Italijanko Vereno HOFER (ITF 135).