Blaž Rola na svetovni lestvici še mesto više, na 99. mestu, Mike Urbanija najvišje doslej

strong>Blaž ROLA je na svetovni teniški lestvici pridobil eno mesto in se ta teden nahaja na 99. mestu. Blaž KAVČIČ ostaja na 121. mestu in je na lestvici trenutno drugi Slovenec. 15 mest je izgubil Aljaž BEDENE, ki je zdrsnil na 123. mesto.

Grega ŽEMLJA (170) in Janez SEMRAJC (306) ostajata na mestih iz prejšnjega tedna. Nik RAZBORŠEK je kljub neigranju pridobil dve mesti in je na 544. mestu, še naprej pa se vzpenja Mike URBANIJA. Ta teden je pridobil 30 mest in se povzpel na 571. mesto, kar je njegova najvišja uvrstitev v karieri.

Nič novega pri dekletih, bi lahko zapisali. Polona HERCOG, kot najvišje uvrščena Slovenka ostaja na 59. mestu. Tadeja MAJERIČ je izgubila 16 mest in zdrsnila na 137. mesto. Nastja KOLAR (233) in Dalila JAKUPOVIĆ (251) ostajata okrog uvrstitev iz prejšnjega tedna, še naprej pa rahlo izgublja Petra RAMPRE, ki je zdrsnila na 260. mesto. Maša ZEC PEŠKIRIČ je na 283. mestu, Polona REBERŠAK pa na 604. mestu. Na 1107. mestu najdemo Natalijo ŠIPEK, ki počasi nabira točke na turnirjih ITF.