Na članskem državnem prvenstvu Blaž Bizjak izločil prvega nosilca

Na članskem državnem prvenstvu v Mariboru so odigrali četrtfinalna srečanja. V polfinale so se uvrstili nepostavljeni Blaž BIZJAK, ki je v enem najbolj izenačenih srečanj v letošnji teniški sezoni izločil 1. nosilca, domačina Aljaža RADINSKEGA. Srečanje je bilo odločeno v treh podaljšanih igrah. Končni izid pa je bil 6-7(6), 7-6(3) in 7-6 (6). Preostali trije polfinalisti so Mitja ZAJŠEK, ki je s 6-1 6-4 izločil Tilna ŽITNIKA, Matic ŠPEC, ki je bil s 7-6(5) 6-4 boljši od Mateja LELJAKA in Janoš ŽIBRAT, ki je s 7-5 6-2 izločil Maksa TEKAVCA.

V konkurenci dvojicv finalu ne bo mobenega izmed nosilcev. Za naslov se bosta borili dvojici Rok JARC in Jakob Aljaž KAPLJA na eni ter Matjaž JURMAN in Gregor REPINA na drugi strani.

V konkurenci članic so polfinalistke Pija BRGLEZ, Sara DJURDJEVIĆ,Saša KLANEČEK in maša MARC. V konkurenci dvojic so finalistke Aleksandra LUKIĆ in Patricia VOLLMEIER ter Maša MARC in Sara DJURDJEVIĆ.