Na članskem DP v Mariboru znani četrtfinalisti

Na članskem državnem prvenstvu v mariboru, ki se odvija na igriščih ŽTK so odigrali tekme drugega kroga. Izpadla sta dva nosilca. Miho MLAKARJA je s 6-7(4) 6-0 in 6-4 premagal Blaž BIZJAK. Ljubljančan Tilen ŽITNIK je s 6-2 6-2 izločil 8. nosilca, sicer pa enega izmed šestih igralcev ŽTK v drugem krogu, Domna GOSTINČARJA.

Četrtfinalisti so štirje igralci domačega kluba Aljaž RADINSKI, Matic ŠPEC, Mitja ZAJŠEK in Matej LELJAK, poleg njih pa še Blaž BIZJAK, Tilen ŽITNIK, Maks TEKAVEC in Janoš ŽIBRAT.

Pri članicah so se v četrtfinale uvrstile Lara VOVK, Maša MARC, Lara PROSENJAK, Sara DJURDJEVIĆ, Tjaša JERŠE in Pija BRGLEZ. Za zadnji mesti v četrtfinalu se bodo borile Daša ORLIČ in Stania RAKOČEVIĆ ter Žoel KASTELIC in Saša KLANEČEK.