Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Tina Cvetkovič, Anja Gal, Kristina Novak in Nika Radišič uspešne v Trnavi, Miha Velički v Solinu

bm, 21.4.2014

Naši mladi igralci in igralke ta teden nastopajo na treh turnirjih serije Tennis Europe.

Na turnirju do 14 let v Trnavi so z zmagami začele nastope Tina CVETKOVIČ, Kristina NOVAK, Nika RADIŠIČ in Anja GAL. Tina je s 6-1 6-0 premagala Slovakinjo Katrino KUZMOVO, Anja je bila s 6-1 7-6(0) boljša od druge domačinke Nine STANKOVSKE, Kristina je s 6-1 6-1 premagala Čehinjo Ivano SEBESTOVO, Nika RADIŠIČ pa je s 6-3 6-3 premagala Čehinjo Sofio MILATOVO.

Slabše sta se odrezala fanta. Jan KUPČIČ je s 3-6 2-6 izgubil z Ukrajincem Volodymyrovim MALAKHOVIM, od Filipa Jeffa PLANINŠKA pa je bil s 6-1 6-0 boljši 2. nosilec Romun Stefan PALOSI.

Na turnirju Salona Open v Solinu je po uspešnih nastopih v kvalifikacijah Miha VELIČKI zmagal tudi v prvem krogu glavnega turnirja. S 6-4 6-1 je premagal Finca Ronija RIKKONENA.

Izgubila sta Tim TEKAVEC, s 6-3 6-2 ga je premagal Hrvat Duje AJDUKOVIĆ in Tin KRSTULOVIĆ od katerega je bil s 4-6 6-4 6-1 boljši Hrvat Admir KALENDER.

Izgubila je tudi Katja HRKAČ. S 7-6(4) 6-4 jo je premagala Avstrijka Anita GAVRAN

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.