Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Nika Radišič izgubila četrtfinale TE 14 v Zagrebu, Veronika Erjavec izgubila v četrtfinalu TE 16 v Pančevu

bm, 17.4.2014

Na turnirju TE do 14 let v Zagrebu "Mladost Grill Open 2014" se je samo Niki RADIŠIČ uspelo uvrstiti v četrtfinale, ostali naši igralci in igralke so z nastopi končali.

V četrtfinalu pa se je turnir končal tudi za Niko RADIŠIČ. Igrala je s 1. nosilko, Hrvatico Ando KARANUŠIĆ, 7 igralko lestvice TE do 14 let in izgubila s 4-6 3-6. Kljub porazu je lahko z dosežkom na turnirju v Zagrebu zadovoljna.

V tretjem krogu je Lian BENEDEJĆIČ z 2-6 5-7 izgubila z 2. nosilko, Rusinjo Dario SOLOVYEVO, 21. Evropejko do 14 let, za Marušo PLANK pa je bila prav tako v tretjem krogu usodna 9. nosilka Iva ZELIĆ, ki je bila boljša z rezultatom 7-6(4) 6-4.

Pri dečkih je Matic PODLIPNIK s 3-6 4-6 izgubil s 3. nosilcem, Hrvatom Karlom SUEVICHEM, 25 igralecm Evrope do 14 let, Tima TEKAVCA je s 6-4 6-1 premagal 10. nosilec, Čeh Ondrej STYLER, najbližje zmagi pa je bil Jan KUPČIČ, a je tudi on na koncu izgubil. Premagal ga je 4. nosilec, Čeh Jonas FOREJTKEK, ki je slavil s 7-6(5) 3-6 6-2.

V konkurenci dvojic sta polfinalno srečanje izgubili Anja GAL in Kristna NOVAK. S 6-0 2-6 10-4 sta ju premagali Španki Irene GARCERAN in Tea PAVLICIC.

Na turnirju TE 16 v Pančevu je bila zadnja slovenska predstavnica v turnirju Veronika ERJAVEC. V čtertfinalu je igrala z domačinko Tijano SPASOJEVIĆ in izgubila z rezultatom 3-6 5-7.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.